Головна » 2012 » Липень » 18 » Зустрілися справжні лідери!
21:47
Зустрілися справжні лідери!

   Дитина – надзвичайно творча особистість, яка потребує постійної уваги і реалізації своїх задумів і планів. На мою думку, тільки правильно спланована, з урахуванням потреб дітей у самореалізації, діяльність пришкільного оздоровчого табору може дати можливість цікаво, з користю для здоров’я та весело провести час.

І найголовніше - відкрити та розвинути нові таланти наших дітей”.

На цьому наголосив Юрій Кучерявий  під час зустрічі з учнівською молоддю у дитячому закладі оздоровлення  „Подільські джерела”, який відвідав 5 липня разом із головою районної ради Тетяною Панасевич у супроводі окремих начальників управлінь та керівників територіальних підрозділів.

Урочисту зустріч гостей вихованці та вихователі закладу організували у найкращих традиціях – з піснями, танцями та надзвичайним позитивом.

Виступаючи на зустрічі, голова районної державної адміністрації Юрій Кучерявий зауважив, що далеко не кожна сім’я спроможна сьогодні відправити свою дитину на море або в дитячий санаторій, адже це вимагає значних матеріальних витрат. Оздоровлення ж дітей у таборі - доступне кожній дунаєвецькій сім’ї. Разом з тим Юрій Володимирович зазначив на необхідності створення і забезпечення усіх належних умов для того, щоб перебування дітей у таборі було безпечним, цікавим, корисним – тобто  яскравою частиною літніх канікул.

«В районі належним чином виконуються вимоги Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», відповідні доручення Президента України, розпорядження голови обласної державної адміністрації. Що ж стосується «Подільських джерел» -  хочу сказати, що завдання для всіх одне – перетворити усі «мінуси» на «плюси». Зробити повсякденну роботу творчою, скрізь бачити позитив, не зводити оздоровлення учнів тільки до прогулянок на свіжому повітрі, не відкидати жодної цікавої та корисної пропозиції стосовно організації табору - щоби термін табірної зміни відбувся цікаво і надовго залишився у пам’яті дітей. Хочу запевнити, що влада району робила і буде робити все можливе для забезпечення гармонійного особистісного розвитку дітей. Ми повинні пам’ятати, що, вкладаючи ресурси у наших дітей, ми  забезпечуємо майбутнє нашої держави», - зазначив голова адміністрації.

Під час діалогу між учнями та очільником району панувала невимушена обстановка і гарний позитивний настрій. Діти висловили власне бачення вирішення питань, які стосуються розвитку Дунаєвеччини.

Про діяльність районної ради, депутатського корпусу говорила голова Дунаєвецької районної ради Тетяна Панасевич. Про роботу ввіреної їм установи розповіли кожен із запрошених керівників.

Влада приділяє належну увагу молодому поколінню – саме так оцінили учасники таборування зустріч з керівниками району. Адже лідери шкільного самоврядування мали гарну нагоду на рівних поспілкуватись з лідерами району.

Світлана Карвацька,

відділ внутрішньої політики.

Фото автора

Переглядів: 844 | Додав: Сіна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]