Головна » 2012 » Липень » 18 » Зустріч з науковцями в "Подільських джерелах"
21:41
Зустріч з науковцями в "Подільських джерелах"




19 червня в стаціонарному оздоровчому таборі «Подільські джерела», де на разі відпочивала та оздоровлювалась зміна інтелектуалів району, відбулася зустріч з науковцями Кам’янець-Подільського національного університету та Хмельницької гуманітарно –педагогічної академії.
Доктор історичних наук, професор В.С.Прокопчук розпочав свою розповідь із короткого екскурсу в історію розвитку вищих навчальних закладів на Поділлі. Перелічив та зацікавив дітей різновидами факультетів Кам’янець-Подільського національного університету ім. І.Огієнка. націлив дітей на написання наукових робіт, адже саме таким чином можна отримати певну кількість додаткових балів та полегшити вступ до університету.
Доктор фізико-математичних наук, професор - Конет І. М. родом з Тернопільщини. Є справжнім патріотом Подільської землі. Неодноразово очолював журі МАН фізико-математичного відділення.
Проректор гуманітарно- педагогічної академії, кандидат історичних наук - Телячий Ю. В., поринув у свої дитячі спогади. По-доброму позаздрив дітям, які мають змогу відпочивати саме в сільській місцевості, багатій на архітектурні та природні пам’ятки. Сам він родом із с.Лисець, то ж знає що таке босоноге дитинство. Наші гості презентували та подарували свої монографії. Учні мали змогу задати запитання, які їх цікавили.
А потім насолодилися виступом студентів факультету мистецтв ХГПА Романовою Анастасією, Ковтуном Максимом та випускником коледжу 2012 року Радецьким Олексієм - їх мелодійним співом, захопливою грою на гітарі та ритмічною мелодією акордеону. Наступна зустріч відбудеться у вересні, на якій науковці із вузів дадуть конкретні рекомендації щодо написання наукових робіт та змагань різних видів.
Переглядів: 985 | Додав: Сіна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]