Головна » 2019 » Травень » 9 » Засідання інтелектуального клубу гуманного педагога
07:13
Засідання інтелектуального клубу гуманного педагога

   

 

 

На сучасному етапі школа має виховувати творчу особистість, упевнену у своїх силах, здатну до саморозвитку, самовиховання та самоосвіти. Для здійснення цього завдання вчитель повинен бути не тільки носієм інформації, але й педагогом, психологом, здатним здійснювати адекватну психологічну підтримку і корекцію особистості, яка формується в такий непростий період розвитку суспільства.Учитель повинен формувати в учнів надію, що вони самі здатні керувати своїм життям, допомогти навчитись приймати рішення, розвинути в собі сильні боки характеру, справлятися зі стресами – усе це є підґрунтям розвитку творчої людини, яка спроможна орієнтуватися у сучасному світі.Чи не основною умовою вирішення таких важливих цілей сучасного освітнього процесу є використання принципів гуманної педагогіки.

Головною метою гуманної педагогіки стає виховання Благородної Людини, Благородної Особистості, Благородного Громадянина. Школа Життя, наголошена в концепції гуманної педагогіки, веде дитину через осягнення цінностей свого народу, своєї нації, своєї країни, Батьківщини до осягнення загальнолюдських цінностей; через розвиток почуття громадянськості до відчуття планетарної співпричетності".

  7 травня у нашому закладі відбулось засідання  інтелектуального клубу гуманного педагога вчителів молодших класів району.Думаємо. щогостям сподобалась наша візитівка,підготовлена педорганізатором Загородною І.Л. із залученням і Дітей, і вчителів.Учасники семінару приділили увагу теоретичним аспектам гуманної педагогіки,стали активними учасниками і ранкової зустрічі, і виховного заходу , і майстер-класу,які підготували та провели учителі НВК  Христофор Л.М.,Кріль А.В. та Пянтковська Л.В.

Переглядів: 363 | Додав: valonish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]