Головна » 2013 » Лютий » 2 » "Ми діти твої,Україно"
00:29
"Ми діти твої,Україно"

Багато країн на планеті Земля, 
Назвати усі не беруся. 
У кожній людини країна своя, 
Така ж дорога,як матуся. 
А дома і зорі й квіти в гаю 
І білі казкові хмарини 
Співають улюблену пісню мою 
Мовою сонця й калини 

Громадянин України — це ти і я, це люди, які постійно живуть в Україні, люблять її і є патріотами своєї Вітчизни, готові захищати її територію, ідеали, працювати на її розвиток і процвітання, вчитись, удосконалювати свою майстерність, шанувати традиції, бути законослухняними, знати права і обов’язки, добре знати історію Батьківщини, традиції, мову, культуру, бути добрими, чесними, милосердними, працелюбними.

Ми любимо нашу Україну, бо тут ми народились, вперше зіп’ялись на ноги і пішли у світ тими стежечками, які простягайся від рідного порога у широкий світ. Для кожної людини наймиліша та земля, де вона народилася і виросла. Недарма ж у народі кажуть: «Де рідний край, там і рай, а де чужина — там домовина». «Добре тому, хто в своєму дому». Бо в своєму рідному краю кожна травинка людині допомагає, кожна квіточка дарує усмішку, кожна пташечка співає тільки для тебе. «Людина без Вітчизни, що соловей без пісні». А справжню тугу за рідним краєм людина відчуває тоді, коли розлучається зі своєю стороною. «Кожна рослинка на своєму корені росте». Хіба вона зможе рости без кореня? Ні! Звичайно, рослина без кореня не може рости, вона всихає. І хоч людина — не рослинка, але без свого рідного коріння, тобто без рідні, без Батьківщини не зможе бути щасливою у цьому світі, не зможе повністю реалізуватися. Кажуть, що в рідній хаті і стіни допомагають, і це правда. У себе вдома людина впевнена в собі, почувається вільною, сміливою і сильною. А й справді, навколо рідні люди, родичі, друзі і просто земляки, які так само думають, знають ті ж традиції, ту ж історію, звичаї. Рідна земля, як мати — добра, щира, мила. Вона готова захистити кожного з нас. Але й людина у свою чергу має бути готовою захистити і рідну землю, заради неї піти у бій, на подвиг, коли це необхідно, тобто бути справжнім патріотом своєї Батьківщини. А в мирний час самовіддано трудитись, щоб країна була багатою — тоді всім житиметься добре, заможно і безпечно.

 1 лютого в стінах нашої школи відбувся огляд художньої самодіяльності "Ми - діти твої,Україно".Пісні,танці,гуморески,сценки,вірші..Усе зачарувало глядачів,які залишилися задоволеними!Велика подяка всім учасникам свята,вчителям.Та велике спасибі Щегловій Наталії Марцелівні за чудову організацію свята!!!

                                    Зміст свята

1."Моя Україна зі мною".Виконує хор

2."Пісенька джури".Вокальна група хлопців

3.Сценка "Червона шапочка".Учні 6 -го класу

4."Ми веселі малярі".Молодша танцювальна група

5.Гумореска "Язиката хвеська".Онищук Сергій

6."Мої Карпати".Старша танцювальна група

7."Кажуть мама й тато" Власова Наталія
 8."Як у нас на Україні" Дубак Дарія

9.В.Сосюра "Любіть Україну".Читає Пилюлько Христина

10."Ми - українці".Логань Максим та Дубак Андріана

11."Сватання на Гончарівці"

12.Герасімова Діана "Ромашки"

13.Кушнір Катерина "Рожеві вітрила"

14.Фолькльорна замальовка "Меланка"

15."Квітуча Україна".Виконує хор

Переглядів: 3702 | Додав: Сіна | Теги: Онищук В.А, учням, Малієвецький НВК, історія, Україно, Україна, Ми діти твої, вчителі, День соборності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]