Головна » 2012 » Липень » 18 » Дарують наснагу Подільські джерела!
21:35
Дарують наснагу Подільські джерела!





Мальовничий Малієвецький край, де тісно переплелись чарівні природні ландшафти з багатою історичною спадщиною, знову запросив у гості  дунаєвецьку юнь. Уже вдруге свої двері гостинно відкрив для учнів району пришкільний табір «Подільські джерела».

Відкриття табору відбулось у понеділок. Урочистості планувалось провести у найкращих традиціях – з піснями, танцями та традиційним вогнищем. Діти та вихователі готувались: розучували девізи, малювали емблеми, готували концертну програму, з нетерпінням чекаючи гостей, та…На жаль, гроза та проливний дощ завадили планам – захід довелось перенести у приміщення шкільного спортзалу. Та відкриття від цього не стало менш святковим та урочистим. Адже гарний настрій, який панував у залі, негода зіпсувати не могла.

На  святкове відкриття завітали голова районної ради Тетяна Панасевич, заступник голови РДА Микола Яковенко, депутат від Партії регіонів Руслан Гаврішко, начальник відділу освіти Франя Поліщук та Малієвецький сільський голова Анатолій Муха.

Близько 50-ти школярів, які наповнили першу табірну зміну, вишикувались у загони, кожен з яких мав свою назву: «Усмішка», «Пізнайки», «Капітошки» та «Непосидючі». Перший заїзд зібрав переможців районних та обласних олімпіад, юних краєзнавців, туристів та натуралістів. Капітани розповіли про свої загони, представили девіз та емблему. Після урочистого внесення прапора до усіх присутніх звернулася голова районної ради Тетяна Панасевич. Тетяна Вікторівна привітала школярів із цим чудовим святом відкриття табору, побажала їм гарно відпочити, набратися наснаги та позитивних емоцій. Вітання пролунали з вуст Миколи Яковенка, Франі Поліщук,  керівника табору –директора Малієвецької школи Олександра Онищука. Депутат Партіїї регіонів Руслан Гаврішко, вітаючи школярів, побажав їм цікаво і з користю провести час та знайти нових друзів. Руслан Вадимович пообіцяв подарувати табору тенісний стіл, а керівники  району привезли у подарунок футбольні м’ячі.

На свято до дітей завітав і власник маєтку у Маліївцях граф Орловський (роль якого зіграв екс-керівник «Подільських  джерел» Володимир Свистяк). Граф побажав дізнатись про розпорядок дня табору, про розваги та екскурсії, які заплановані протягом заїзду. Діти із задоволенням поділились планами та розповіли графу про безліч цікавих заходів, які на них чекають.

Після того усі діти пов’язали на шию різнокольорові галстуки – як символ того, що вони є вихованцями табору «Подільські джерела». Керівників району також прийняли у почесні члени табору, пов’язавши їм галстуки.

А завершилось святкування концертною програмою, підготованою дітьми.

Загалом цього року заплановано три тематичних зміни. Після першої, у якій відпочивають юні інтелектуали, краєзнавці, туристи і натуралісти,  25 червня стартує заїзд лідерів учнівського  самоврядування. А  з 9 по 22 липня насолодитися чудовими малієвецькими краєвидами та почерпнути натхнення  зможуть обдаровані діти – співаки, танцюристи та художники. На можна не сказати і про те, що у кожній із змін відпочиватимуть діти з пільгових категорій населення.

Ольга ОСТАПЧУК.

Фото автора

Переглядів: 1031 | Додав: Сіна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]