Головна » 2013 » Січень » 22 » Про підсумки І, ІІ і ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисципліну 2012- 2013
20:21
Про підсумки І, ІІ і ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисципліну 2012- 2013

      І, II та ІІІ етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін у 2012-2013 навчальному році проводилися  згідно з "Положенням про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових та спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності", затвердженим наказом Міністерства освіти України № 305 від 18.08.1998 р. та відповідно до наказів МОН України, наказу відділу освіти Дунаєвецької районної державної адміністрації "Про проведення І та II етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін у 2012-2013 навчальному році"

     І (шкільний) етап тривав протягом жовтня, проводився згідно з наказом по школі на базі школи за завданнями, підготовленими вчителями школи. У І етапі взяли участь 65 учнів. В цілому І етап пройшов організовано. Складено графік олімпіад, створено журі для перевірки

 олімпіадних робіт  та визначення переможців і призерів І етапу. Олімпіади проводилися відповідно до графіка. Найактивнішими учасниками олімпіад І етапу були Стороженко Юлія, Онищук Сергій, Стоєцька Ліля, Присяжна Аліна, а найбільш популярними предметами стали математика, німецька мова, історія. Найактивнішими  учасниками  II етапу учнівських олімпіад стали Стоєцька Л. та  Онищук С, який  здобув призові  місця  з історії,математики  та німецької мови, а також перше  місце у  конкурсі – захисті наукових робіт.

  10 січня Онищук Сергій приймав участь у III етапі Всеукраїнських олімпіад з історії і здобув друге  місце.

Аналіз результативності виступу учня свідчать про те, що вчителями Онищук В.А., Герасімовою Є.Й. проводиться певна робота щодо розвитку інтересів учнів до поглиблення знань з базових дисциплін, проводиться робота з обдарованими дітьми.Слід зазначити, що аналіз участі учнів у олімпіадах, результативності їх виступу свідчить про необхідність продовження роботи із здібними учнями, підвищення якості знань з базових предметів.

                                                                                                Л. В. П 'янтковська. Завуч  школи







Переглядів: 764 | Додав: Сіна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]