Головна » 2016 » Вересень » 17 » Знову Першовересень...
21:58
Знову Першовересень...

Знову свята радісні хвилини,

Безліч вересневих привітань.

Здрастуй, школо! Ненька-Україно

Нас вітає всіх із святом Знань!

Коли літній відпочинок добігає кінця, ми починаємо готуватися до школи. Зовсім не випадково, що саме в перший день навчального року відзначається День знань, що він називається саме так. Адже що таке школа? Це те місце, де ми дізнаємося багато нового та цікавого про навколишній світ, таємниці природи та самих себе. Ми отримуємо знання та навички, які будуть корисні нас протягом всього життя, а також вчимося розуміти красу, спілкуватися з людьми, розвивати свої таланти.

Перше вересня - радісний день, коли після літнього відпочинку ми повертаємося до школи, щоб отримати нові знання та зустрітися з друзями. Це день, коли порожні без учнів школи знову наповнюються дитячими голосами та шурхотом зошитів. Знову радісно дзвенить шкільний дзвоник, сповіщаючи про початок та кінець уроку.

В цей день ми йдемо в школу особливо гарні, веселі, з букетами квітів. Наші вчителі,директор говорять багато теплих напутніх слів, бажають нам успіхів у навчанні. Це добре - починати навчальний рік з свята, це заряджає гарним настроєм на нелегкі, але цікаві навчальні будні.

  У 2016/17 н.р. наша шкільна родина нараховує 42 учні школи та 21 вихованець дитячого садочка.Першого вересня усі зібралися на шкільному подвір'ї,аби відзначити свято Знань та успішно розпочати новий навчальний рік. А ще у нас було багато гостей,насамперед ми подякували найдорожчим гостям,тим,хто відстояв наше сьогодні - нашим землякам - учасникам АТО,від імені яких з вітальними словами до присутніх звернувся Пронак Федір Анатолійович.Особливо радісно було нашим першокласникам - трьом дівчаткам,які отримали дарунки від народного депутата О.В.Гереги,менеджера товариства "ЕНЦЕЛКО-АГРО",сільського старости Федоровична І.С. З багатими подарунками завітала до нас заступник начальника відділу освіти виконавчого комітету Дунаєвецької селищної ради Стрельська О.В.,яка подарувала першокласникам шкільні набори,учням школи - спортивний інвентар,а малюкам дитсадочка - цілий мшок яскравих іграшок.Голосно та тривожно лунав перший дзвіночок у новому навчальному році.Шкільне життя розпочалося... 

Переглядів: 651 | Додав: valonish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]