Головна » 2016 » Травень » 27 » Випускник нашої школи потребує допомоги!
10:54
Випускник нашої школи потребує допомоги!

Шановні друзі,давайте допоможемо у лікуванні нашого випускника,хороброї,мужньої та сильної людини - Соловейка Володимира Антоновича.

17 травня поблизу села Павлополь, що на Донеччині, він підірвався на протипіхотній міні. Вибухом військовому сильно пошкодило ноги. Лікарям вдалося врятували праву кінцівку. А от ліву, на жаль,  ампутували. Тепер Володимир готується до тривалої реабілітації і дуже хоче знову ходити. А для цього необхідні чималі кошти.

Попри важке поранення, старший лейтенант Володимир Соловейко не втрачає оптимізму. За легку вдачу друзі та побратими називають його «сонячним». На війну потрапив ще під час четвертої хвилі мобілізації як сапер. А потім підписав контракт. Десять днів тому під час виконання бойового завдання він підірвався на протипіхотній міні, бо завжди йшов першим.26-річному бійцю сильно пошкодило ноги. Понад дві години побратими на плечах несли Володимира на базу. Там надали першу допомогу і відправили у Маріупольський госпіталь.

Нині сапер у Дніпропетровському госпіталі Набирається сил після операцій. 

Попереду ще тривалий період реабілітації або у Києві, або в Одесі. Там лікарі мають встановити Володимиру якісний протез. Питання лише в грошах, яких недостатньо. Рідні просять усіх небайдужих допомогти бійцю стати на ноги.

Перерахувати кошти можна на банківську картку Володимира Соловейка:

Приватбанк, номер картки 4149   4978   1242  0026, Соловейко Володимир Антонович

Також можна зателефонувати з пропозицією допомоги сестрі військового – Світлані Белінській – за номером  096-186-44-64

 

Переглядів: 594 | Додав: valonish | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]